Janet Parker weekend

Janet Parker weekend

Vrijdag 25 t/m maandag 28 oktober 2019

The past, today and your aim”

Ik ben blij te kunnen melden dat Janet Parker weer bij ons te gast zal zijn, om in ’t Brakenkerkje te Obdam opnieuw een bijzonder weekend te verzorgen. Het weekend in oktober is een heel speciale, omdat we dan ons 20 jarig jubileum vieren. Janet geeft op een inspirerende, positieve en humoristische wijze les waar ze je kennis laat maken met je eigen “spirituele” kwaliteiten. Als je haar één keer hebt zien werken dan ben je verslaafd (op een leuke manier!).

Ieder weekend is een feestje omdat het niet alleen hard werken is, er wordt veel gelachen en bij elke koffie pauze al halsreikend uitgekeken naar die overheerlijke gebakjes. Er ontstaat deze dagen een hechte band met elkaar, er worden vriendschappen gesloten en aan het eind van de drie dagen maken we een groepsfoto als herinnering aan een heerlijk weekend. Tja en dan is er toch dat afscheid, knuffels en soms een traan en we zwaaien elkaar uit, tot de volgende keer.

Wil je dit weekend van een fantastisch medium en teacher les krijgen, of naar haar inspirerende lezing willen komen luisteren en/of haar jubileum-demonstratie bijwonen? Dan adviseer ik je om niet te lang te wachten. Voor de workshop zijn nog maar een paar plaatsen vrij!

Het weekend

Programma voor de workshop zaterdag, zondag en maandag.

  • Dag 1: Terug in herinnering van jouw ontwikkeling; (the past)
  • Dag 2: Kijken naar jouw mediumschap en ontwikkeling zoals het nu is; (today)
  • Dag 3: Richten op jouw mogelijkheden, jouw doel en hoe je deze kunt verwezenlijken; (your aim)

Op vrijdagochtend om 11:00 uur ben je aanwezig bij de openbare lezing die Janet zal verzorgen, evenals de jubileum-demonstratie mediumschap op vrijdagavond om 19:30 uur.

De workshop begint elke dag om 10.00 uur met een meditatie en om 17.00 sluiten we af met een healing.

Wil je meer informatie over de workshop? Stuur me dan een berichtje.

Kom je van ver? Geen probleem. Wij hebben een lijst met Bed & Breakfast adressen in de buurt, bijvoorbeeld tegenover ’t Brakenkerkje. Op verzoek mailen wij je deze.

Datum:
Vrijdag 25 t/m maandag 28 oktober 2019

Kosten:
€ 350,-

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpsstraat 38
1713 HB Obdam

Betalingsvoorwaarden