Janet Parker weekend

Janet Parker weekend (28 t/m 30 maart 2020)

“A Special three days trance and altered conciousness

Janet Parker is weer bij ons te gast om in ’t Brakenkerkje te Obdam opnieuw een bijzonder weekend te verzorgen. Al 20 jaar komt Janet naar Nederland en geeft op een inspirerende, positieve en humoristische wijze les waar ze je kennis laat maken met je eigen spirituele kwaliteiten. Janet woont in Schotland en doceerde jarenlang in Engeland aan The Arthur Findlay College. Regelmatig werd ze uitgenodigd om buiten Engeland te komen werken. Ook ik, heb 20 jaar geleden haar deze vraag gesteld en sindsdien komt ze 2 keer per jaar om haar mediumschap met ons te delen.

Ieder weekend is een feestje! Het is niet alleen hard werken, er wordt ook veel gelachen en bij elke koffie pauze al halsreikend uitgekeken naar die overheerlijke gebakjes. Er ontstaat deze dagen een hechte band met elkaar, er worden vriendschappen gesloten en aan het eind van de drie dagen maken we een groepsfoto als herinnering aan een heerlijk weekend. Tja en dan is er toch dat afscheid, knuffels en soms een traan en we zwaaien elkaar uit, tot de volgende keer. Als je haar één keer hebt zien werken dan ben je verslaafd (op een leuke manier!).

Wil je dit weekend van een fantastisch medium en teacher les krijgen, of naar haar inspirerende lezing willen komen luisteren en/of haar demonstratie bijwonen? Dan adviseer ik je om niet te lang te wachten. Voor de workshop zijn nog maar een paar plaatsen vrij!

Hieronder lees je het programma dat Janet heeft geschreven:

Three days exploring the states of Altered Consciousness.
This is the course for you if you love:

  • The feeling of being under the influence of the power.
  • Feeling a total oneness with the Great Power of the Spirit.
  • Understanding the peace and healing and how it can affect us.
  • How we can function in a more controlled manner.
  • Healing, Speaking words of Wisdom,
  • Bringing Evidence whilst in the deepened state of consciousness. 

The three days are very much more about you and where this state can lead you. There will be far more silence, far more power with gentle results.

I’m looking forward to see you in March,

Janet

Het weekend

  • Op vrijdagochtend om 11:00 uur ben je aanwezig bij de openbare lezing die Janet zal verzorgen, evenals de openbare demonstratie mediumschap op vrijdagavond om 20.00 uur.
  • Workshop is zaterdag, zondag en maandag.
  • De workshop begint elke dag om 10.00 uur met een meditatie en om 17.00 sluiten we af met een healing.

Wil je meer informatie over de workshop? Stuur me dan een berichtje.

Kom je van ver? Geen probleem. Wij hebben een lijst met Bed & Breakfast adressen in de buurt, bijvoorbeeld tegenover ’t Brakenkerkje. Op verzoek mailen wij je deze.

Datum:
Vrijdag 27 t/m maandag 30 maart 2020

Kosten:
€ 350,-

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpsstraat 38
1713 HB Obdam

Betalingsvoorwaarden