Vrijdagavond: Jubileum demonstratie Janet Parker

Jubileum weekend Janet Parker

“The past, today and your aim”

In oktober vieren Janet Parker en ik samen een feestje; 20 jaar vriendschap en het organiseren van vele mooie weekenden in Alkmaar en Obdam! In deze periode hebben we veel mensen mogen begeleiden in het ontwikkelen van het mediumschap. Elke keer weer geniet Janet intens van de mooie groei die mensen laten zien. We hebben samen prachtige jaren met elkaar gehad en dat willen we met jullie vieren!

De vrijdagavond zal een speciale avond worden en staat in teken van ons 20 jarig jubileum. Op deze avond hoop ik zoveel mogelijk mensen samen te krijgen die de afgelopen 20 jaar voor een weekend, lezing of demonstratie naar Janet zijn geweest. Het zal voor Janet een grote verassing zijn om veel oude bekenden weer te ontmoeten.

Ken je mensen die in het verleden naar Janet zijn geweest, dan zou ik je willen vragen ze deze informatie door te geven. Op dit manier zal vrijdag 25 oktober een avond worden om nooit te vergeten.

Zoals de planning nu is zal de demonstratieavond eerder beginnen zodat we na afloop ruim de gelegenheid hebben om het glas te heffen en gezellig met elkaar na te praten.

Datum:
Vrijdag 25 oktober 2019
Janet Parker-demonstratie mediumschap

Aanvang:
19.30 uur (kerk open om 19.00 uur)

Entree:
€ 20,- inclusief consumpties

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpsstraat 38
1713 HB Obdam

Heb je vragen omtrent het jubileum weekend? Mijn contactgegevens vind je hier.