Vrijdagochtend: Lezing Janet Parker

Lezing Janet Parker

“Inspirational talk about the past, today and your aim”

De lezingen van Janet hebben altijd een boeiend thema want de woorden vallen vaak als puzzelstukjes op zijn plek in jouw leven. Men verbaast zich na afloop van een lezing telkens weer. Enkele reacties zoals: “Hoe toevallig deze woorden, dit had ik zo nodig” of “hier kwam ik voor en het geeft duidelijkheid over de situatie waarin ik nu zit.

Thuis in Schotland, bereidt Janet zich voor op haar werk in Nederland. Ze weet het thema voor de lezing, ze neemt haar rust (wij noemen dat in de Power) en verbindt zich met haar team die haar vanuit de geestenwereld begeleiden. Gedurende de lezing merk je precies wanneer Janet vertelt over het thema, of wanneer ze verbonden is met “Spirit”. Geïnspireerd komen dan de woorden die voor veel mensen zo herkenbaar zijn.

Ik verheug mij altijd enorm op de lezing, het is even mijn moment dat ikzelf mag genieten van de mooie woorden die gegeven worden. Na de pauze geeft Janet een heerlijke meditatie en de woorden uit de lezing krijgen tijdens de meditatie voor jou een nog duidelijkere betekenis.

De lezing en meditatie van Janet is een moment voor jezelf!

Datum:
Vrijdag 25 oktober 2019

Aanvang:
11.00 tot 13.00 uur (kerk is open om 10.30 uur)

Entree:
€ 20,-

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpsstraat 38
1713 HB Obdam

Benieuwd naar het jubileum weekend? Hier vind je er meer informatie over.