Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij Inguz vind je informatie voor spirituele- paranormale- en mediamieke ontwikkeling. Onze activiteiten baseren wij op de Engelse normen van Mediumschap. Wij nodigen hiervoor ook Engelse mediums uit en promoten deze wijze. We hebben voor het najaar 2019 een mooi programma staan zoals trance-schilder José Medrado  uit Brazillie, Dr. Henk Fransen met de lezing: Zelfgenezing met de Mind en een weekend lang Janet Parker.  Dit beloofd een speciaal weekend te worden want we vieren namelijk ons 20 jarige vriendschap en samenwerking. Meer info hierover lees je hier.

Op 9-9-1999 opende Stichting Inguz haar deuren en stelde mensen in de gelegenheid om kennis te maken met de diverse aspecten van Spiritualliteit. Maandagavond 9-9-2019 opent Stichting Inguz de deuren van ’t Brakenkerkje en nodigen je uit voor een demonstratie mediumschap en gaan we terug in de sfeer van 9-9-1999.

Wat betekent Inguz
Inguz is een runesteen. Runestenen zijn de oudste communicatiemiddelen van de mens. De betekenis van deze Rune is o.a. “een nieuw begin”. Deze rune is aan de maan verwant, het intuïtieve deel van ons wezen en de behoefte om met elkaar te delen. Het geeft een tijd van nieuw leven aan, een nieuwe weg. Als deze rune, die grote kracht heeft, getrokken wordt, betekent het dat u de kracht heeft de voltooiing en de oplossing, waaruit een nieuw begin komt, te bereiken.