Lezing Dr. Henk Fransen

Lezing Dr. Henk Fransen “Zelfgenezing met de mind”

1 November komt Dr. Henk Fransen naar Obdam. Met zijn lezing “zelfgenezing met de mind” en vertelt hij hoe je het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest kunt versterken en zo ziektes kunt proberen te voorkomen. Je leert de belangrijkste factoren die gezond of juist ziekmakend zijn. Henk Fransen gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je op een eenvoudige en natuurlijke wijze inzicht krijgt in de praktische maatregelen die je kunt nemen om je gezondheid in hoge mate te verbeteren. Hij hoopt dat er in de toekomst één geneeskunde ontstaat, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt.

Hij schreef boeken “Versterk je genezen vermogen op 5 niveaus, handboek kanker en de betekenis van kanker”

Na mijn artsexamen
Na mijn afstuderen in 1985 deed ik 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. In die tijd had ik ook een eigen praktijk waarin ik mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden.

7 dagen in de week hard werken
Om alle aanvragen van mensen met kanker te honoreren heb ik jarenlang 7 dagen in de week praktijk gevoerd. Hoe hard ik ook werkte en hoe efficiënt ik ook werd, ik ontdekte dat ik per jaar hoogstens een paar honderd patiënten kon ‘helpen’, terwijl honderdduizenden mensen met kanker in Nederland een alternatief zoeken naast hun reguliere behandeling. En dan heb ik nog niks gezegd over de preventie van kanker!

Ik besloot een andere weg in te slaan
Eind 2015 besloot ik mijn praktijk te stoppen om veel meer mensen met kanker te helpen hun weg te vinden. Ik begon met het schrijven van het Handboek kanker – Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren. In dit boek beschrijf ik ook de geneeskunde van de toekomst en de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van kanker.

De volgende stap: de geneeskunde van de toekomst
Het wordt mij steeds duidelijker dat er nog een extra stap gemaakt moet worden. De geneeskunde staart zich blind op zieke mensen en vergeet preventie. Preventie staart zich niet zelden blind op het voorkomen van ziekte. Echte gezondheid echter heeft te maken met een gezonde planeet. Een planeet waarop we eco-systemen in balans brengen en waar we ieder mens aanmoedigen zijn talenten te ontwikkelen en dienstbaar te maken aan het geheel. Dr. Henk Fransen.

Datum:
Vrijdag 1 november 2019

Aanvang:
20.00 uur

Entree:
€ 15,-

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpstraat 38
1713 HJ Obdam

Voor de organisatie is het fijn als je reserveert!