Lezing Dr. Henk Fransen (UITVERKOCHT)

Lezing Dr. Henk Fransen “Zelfgenezing met de mind” (Uitverkocht)

31 Januari 2020 komt Dr. Henk Fransen naar Obdam. Met zijn lezing “zelfgenezing met de mind” en vertelt hij hoe je het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest kunt versterken en zo ziektes kunt proberen te voorkomen. Zelfgenezing is het bevrijden van je volledige potentieel voor de genezing van je lichaam, je relaties, je financiën, je werksituatie of wat dan ook maar verbetering behoeft voor je gevoel zoals: je gedachten, je emoties, je relaties en zelfs je ziel, dus genezing van je totale wezen. Mensen die onder hypnose de suggestie krijgen dat een stuk metaal heet is, blijken in een fractie van een seconde een brandblaar te ontwikkelen wanneer ze dit metaal aanraken, terwijl het in werkelijkheid niet heet maar koud is! Dit voorbeeld licht maar weer eens toe hoe enorm de potentie van onze mind is.

Zogenaamde spontane genezingen, van kanker of van een andere ernstige ziekte, weerspiegelen diezelfde potentie. Wetenschappers beweren niet voor niets dat wij maar 2% van ons brein gebruiken; dat is voornamelijk ons bewuste brein. Hoe kunnen we nu zelfstandig en als wíj dat kiezen, toegang krijgen tot de overige 98%? Tot dat deel van ons brein dat voornamelijk onbewust is, maar dus wel een enorme zelfgenezende kracht vertegenwoordigt?

7 dagen in de week hard werken
Om alle aanvragen van mensen met kanker te honoreren heb ik jarenlang 7 dagen in de week praktijk gevoerd. Hoe hard ik ook werkte en hoe efficiënt ik ook werd, ik ontdekte dat ik per jaar hoogstens een paar honderd patiënten kon ‘helpen’, terwijl honderdduizenden mensen met kanker in Nederland een alternatief zoeken naast hun reguliere behandeling. En dan heb ik nog niks gezegd over de preventie van kanker!

Ik besloot een andere weg in te slaan
Eind 2015 besloot ik mijn praktijk te stoppen om veel meer mensen met kanker te helpen hun weg te vinden. Ik begon met het schrijven van het Handboek kanker – Hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren. In dit boek beschrijf ik ook de geneeskunde van de toekomst en de nieuwste ontwikkelingen in de behandeling van kanker.

De volgende stap: de geneeskunde van de toekomst
Het wordt mij steeds duidelijker dat er nog een extra stap gemaakt moet worden. De geneeskunde staart zich blind op zieke mensen en vergeet preventie. Preventie staart zich niet zelden blind op het voorkomen van ziekte. Echte gezondheid echter heeft te maken met een gezonde planeet. Een planeet waarop we eco-systemen in balans brengen en waar we ieder mens aanmoedigen zijn talenten te ontwikkelen en dienstbaar te maken aan het geheel.

De lezing is uitverkocht. U kunt zich aanmelden voor de reservelijst. Mocht er plaatsen vrijkomen, dan neem ik contact met je op. Aanmelden voor de lijst gaat via info@inguz.nl.

Datum:
Vrijdag 31 januari 2020

Aanvang:
20.00 uur

Entree:
€ 15,-

Locatie:
’t Brakenkerkje
Dorpstraat 38
1713 HJ Obdam